Om oss

Min skaparlust väcktes tidigt när jag som barn fick sitta med i min pappas verkstad och skapa mina egna smycken. Min farfar öppnade sin smyckesbutik på Amiralsgatan på 50-talet, så smycken och skapande har alltid varit en central del av mitt liv. Det var ett självklart val att söka in till den fyraåriga utbildningen till smyckedesigner på Köpenhamns Tekniska högskola under 90-talet.

Jag hämtar inspiration i all sorts formgivning, vacker arkitektur, kläder och bilar men det är i mötet med min kund som idén till ett nytt smycke börjar ta sin form.
När jag har ädelmetallen i min hand, ser jag smycket jag ska skapa framför mig. Det är samspelet mellan mina händer, verktygen och metallen (guld, platina och silver) som gör att jag kan få fram olika unika former. Den känslan av skapande älskar jag och i den processen tar det unika smycket sin form. 

Den bästa stunden för mig är när jag får lov att lämna över det färdiga smycket till någon som drömt och längtat. Lyckan i det mötet är ovärderlig för mig. 

Som tredje generationens smyckesformgivare bär jag stolt familjenamnet och skaparglädjen vidare i min studio på Djäknegatan. 
Handgjort med kärlek för kärlek